Sofia Bowen Center

Препоръки

Ева Кулева

"През последните 3 години в определени периоди от време имам болки и напрежение в раменете, което понякога преминава в изтръпване на ръцете.
След няколко боуен процедури усетих чувствително облекчение на симптомите - по-малко напрежение в раменете и изтръпването на ръцете вече го няма. Разбира се, наблюдавам какво предизвиква тези симптоми и работя върху отстраняване на причините, за да има по-траен ефект от боуен терапията.
Благодаря ви!"

J.B.D.

"Бях диагностициран с Миниеров синдром преди 15 години. Свикнал съм да се оправям с кризите по свой начин доколкото мога, ползвах антихистамини и витамини В комплекс. В повечето случаи кризата ми преминава за 2-3 дни и се появява отново след около месец.

След като неколкократно ми беше предлагана Боуен терапия в крайна сметка се съгласих да пробвам. Причината беше по-скоро, за да угодя на приятеля ми, отколкото някаква лична увереност, че ще си оправя проблем, който медицината не е могла да разреши за толкова години и за който предлага не лечение, а просто средства за справяне с кризите.

Не усетих нищо от първата сесия, но продължих да посещавам терапевта само заради приятеля си. Упорствах до момента, в който не установих, че сесиите ми носят истинско обекчение по време на криза и бързо възстановяване след това.

Някъде тогава почнах да се интересувам има ли възможност за превантивни Боуен сеанси, за случаите, когато предусещам приближаването на кризата и появата на симптомите. Оказа се, че тези превантивни сесии спираха появата или развитието на предстоящата криза.

Към днешна дата не съм получавал криза от повече от 6 месеца и не взимам вече никакви медикаменти."

Valentin M.

"Животът ми е изключително интензивен и напрегнат и това е така от поне 20 години. Имам отговорна работа и не ми остава време да мисля за някакви прости нужди като почивка или хармония на тялото...
Напоследък се чувствах постоянно зле физически, непресъснато имах усещането, че съм изтощен и отпаднал, да си призная дори бях забравил какво е да се чувства човек нормално.

Имах късмета да се запозная с г-н Бриан, който ми разказа за техниката Боуен и ми обясни ползите от терапията.
Още на първата сесия се убедих в правотата му - за пръв път спрях да мисля и да се тревожа непрестанно, дистанцирах се от ежедневието и се отпуснах. Признавам с радост, че успях дори да заспя по време на сеанса и това ми се случва за първи път в подобни обстоятелства.
Впечатлен съм от терапията, тъй като ефектът от нея продължи още няколко дни впоследствие.
Г-н Бриан спечели доверието и благодарността ми и сега съм му редовен клиент.

Помоли ме до споделя опита си - препоръчвам терапията му на всички, които страдат от бремето на стесиращ, напрегнат и отговорен живот.
Благодаря!"

М.К.

"През 2012г., след няколко месечни нарушения на цикъла ми, през септември последва силен кръвоизлив, който най-сетне ме заведе по спешност при гинеколога. Оказа се че имам функционални кисти по яйчниците, които „не са опасни”, но в моя случай водеха до непрестанно разстройване на цикъла - течение и кръвоизливи, което беше крайно неприятно! За лечение ми предписаха противозачатъчни хормонални таблетки. Принципно не бих взимала хормони, но лекарят каза, че нямам избор. Трябваше да приемам таблетките 3 месеца и да отида на контролен преглед след това. За това време таблетките подтиснаха почти изцяло цикъла ми, той беше символичен в сравнение с нормалния. При контролния преглед кистите все още бяха там, но ми позволиха да спра хормоналните таблетки, за да видим какво ще стане.

На втория месец, след като ги спрях, кървенето между цикъла се поднови. Този път не чаках да се превърне в кръвоизлив - посетих гинеколога си веднага с молба да ми предпише друго лечение. Оказа се, че такова няма! Предписаха ми същите таблетки - този път за 5 месеца! :-) Вече бях решена да търся алтернативни начини да се справя с проблема!

След 5те месеца медикаментозно „лечение” и след като кървенето се появи за 3ти път, започнах да ходя на Боуен терапии веднъж седмично. При първите 5 процедури нямаше видима промяна според мен (терапевтът ми каза, че тялото се балансира), въпреки че аз нищо не усещах, а и течението не се променяше. След 6-тата процедура обаче течението спря напълно още на втория час след процедурата и не се появи изобщо 3 дни! Започнахме да повтаряме тази процедура всяка седмица, като резултатите се подобряваха всеки път – течението изчезваше за все по-дълги периоди, стана епизодично и напълно изчезна през следващия месец - месец и половина. Терапевтът ме помоли да си направя нови изследвания, за да видим какво е положението, но да си призная изобщо не ми се знаимаваше повече - нямах проблем и това беше достатъчно!

Няколко месеца по-късно във връзка с бременноста си отново започнах да посещавам моя гинеколог. Още при първия преглед го попитах каво става с кистите и дали са там? Оказа се, че кисти няма!!! Да си призная и аз бях изненадана – мислех, че не са изчезнали, а просто тялото ми се е регулирало и е спряло да им реагира така силно. Дори помолих да ми дадат снимката от ехографа, за да я покажа.

Лекарят ми знаеше, че съм ползвала алтернативни методи на лечение, побърза да ме увери, че едва ли те са помогнали – то така понякога човек се „оправял от самосебе си”... :-) Аз не спорих, но съм много благодарна, че не се налага да приемам хормони, за да водя нормален живот!

Признателна съм за истинското лечение, благодаря, препоръчвам го на всеки!"